top of page
κεντρο-δια-βιου-μαθησησ-001.jpg

The Make Up Artist School

Βιογραφία

Sakis Isaakidis Makeup Artist School
Sakis Isaakidis Makeup Artist & Photographer

Ο Σάκης Ισαακίδης, είναι καταξιωμένος Makeup Artist στην Ελλάδα, ο οποίος ασχολείται με το επαγγελματικό – νυφικό μακιγιάζ από το 2000.

 

Οι σπουδές του ως Makeup Artist ξεκίνησαν στη σχολή Αυγερινοπούλου. Στη συνέχεια τα βήματά του τον οδήγησαν στο Λονδίνο, στη σχολή Beauty and Make Up. Εκεί εξειδικεύτηκε στο μακιγιάζ μόδας, special effects, φωτογραφικό και νυφικό μακιγιάζ. Είναι μέλος του I.M.A.T.S (International Make Up Artist Trade Show). Στην αρχή της πορείας του εργάστηκε με απόλυτη επιτυχία ως Make Up Artist στις εταιρείες Estee Lauder, Clinique, Elegant και Beauty is life.

 

Συνεργασία με μεγάλη επιτυχία ήταν η εκπομπή "ΟΛΑ" του Θέμου Αναστασιάδη. Παράλληλα ακολούθησαν πολλές σημαντικές συνεργασίες σε fashion shows γνωστών σχεδιαστών σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Ο ίδιος έχει αναλάβει το μακιγιάζ για λογαριασμό διάσημων πρακτορείων μοντέλων, για διαφημιστικά έντυπα, καταλόγους γνωστών οίκων μόδας και modeling portfolios. Συνεργάστηκε ως Make Up Artist στο περιοδικό GLOW και δίδαξε μακιγιάζ σε ιδιωτικές σχολές της Θεσσαλονίκης. Το όνομά του βρίσκεται πίσω από πολλά γνωστά video clips, κινηματογραφικές ταινίες και διαφημιστικά σποτ.

 

Ο Σάκης Ισαακίδης ήταν και είναι πάντα παθιασμένος με την τέχνη και συγκεκριμένα με μια από τις εκλεκτές εκφράσεις της τέχνης, την τέχνη του μακιγιάζ.

 

Το 2009 ο Σάκης Ισαακίδης, ως φιλόδοξο και πολυτάλαντο άτομο, δημιούργησε ένα άκρως καλλιτεχνικό και αριστοκρατικό χώρο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, το Studio Sakis Isaakidis Beauty Salon. Στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο παραδίδει ιδιαίτερα μαθήματα advanced make up, σε επαγγελματίες και προετοιμάζει νέους Makeup Artists για εξετάσεις με πιστοποιήσεις.

 

Τον Ιούνιο του 2018, καλεσμένος από την Πρέσβειρα Καλής Θελήσεως του Ελληνικού Ινστιτούτου Πολιτιστικής Διπλωματίας κ. Άντα Ηλιοπούλου, επιμελήθηκε το μακιγιάζ των σχεδιαστών μόδας Chantal Thomass και Jean-Claude Jitrois, όπως και των μοντέλων του Jitrois, για την επίδειξη Μόδας που ακολούθησε.

Μία από τις μεγαλύτερες στιγμές στην καριέρα του ήταν η Εβδομάδα Μόδας Υψηλής Ραπτικής που πραγματοποιήθηκε στο Παρίσι. Από τις 30 Ιουνίου έως τις 5 Ιουλίου 2018 ήταν καλεσμένος στην Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι από την Mephistopheles productions. Ήταν ο μοναδικός Μακιγιέρ που έλαβε μέρος από την Ελλάδα. Συνεργάστηκε με την διεθνούς φήμης Αυστραλή Μακιγιέζ Liz Bomben, Creative Director της Global Hair & Makeup. Επιμελήθηκε το μακιγιάζ πολλών σόου, ως επίσημο μέλος της ομάδας της. Εργάστηκε για την Azulant Akora, Ariane Chaumeil, Armine Ohayan, Baroqco jewelry, Patuna, Maria Aristidou. Μερικά από τα περιοδικά που κάλυψαν την Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι είναι τα Madame Figaro Paris, Marie Claire Paris, FabUK magazine, le journal des femmes.

Η εξέλιξη και η ενημέρωση, όσο αφορά τον χώρο του μακιγιάζ, δε σταματά ποτέ. Τον Οκτώβριο του 2019 άλλο ένα μεγάλο βήμα έγινε.

Οι βασικές αρχές της φιλοσοφίας της σχολής είναι η σωστή εκπαίδευση, η απόκτηση εμπειρίας, η καλλιέργεια, η απόκτηση αυτοπεποίθησης και αποφασιστικότητας. Αυτά είναι τα βασικά στοιχεία για την σωστή εξέλιξη και την επιτυχία.

Η Σχολή Μακιγιάζ Σάκης Ισαακίδης, απέκτησε άδεια λειτουργίας Κέντρου Δια Βίου Μάθησης από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων, με την θετική γνώμη του Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. Αυτό γνωστοποιεί ότι τα Κέντρο πληροί όλες τις προϋποθέσεις και διαθέτει τα απαραίτητα προσόντα που ορίζει το θεσμικό πλαίσιο για την ορθή λειτουργία του.

Τα βήματα συνεχίζονται, για μία σωστή επαγγελματική εκπαίδευση που εξασφαλίζει την σίγουρη και απόλυτη εξειδίκευση.

Ο Σάκης Ισαακίδης, ως υπεύθυνος επαγγελματίας, έχει λάβει κάθε δυνατή προφύλαξη αφότου ο Covid-19 χτύπησε όλη την ανθρωπότητα. Έχει επίσης ολοκληρώσει πολλά διαδικτυακά μαθήματα για να προστατεύσει όλους τους μαθητές του και να προχωρήσει με τον ασφαλέστερο δυνατό τρόπο.

Ο Σάκης Ισαακίδης δεν χάνει ευκαιρία να μαθαίνει οτιδήποτε νέο αφορά την εργασία του ώστε να είναι δημιουργικός σε ένα ομαδικό περιβάλλον είτε πρόκειται στον χώρο του editorial ή στον εμπορικό χώρο. Ο χώρος των γαμήλιων πάρτι πάντα τον γοητεύει, αναδεικνύοντας την ομορφιά της ξεχωριστής ημέρας, εξειδικεύεται στην τεχνική του airbrushing, vintage style, σε ειδικές περιστάσεις και φωτογραφήσεις.
Συνεχίζει να προωθεί τη μάθησή του κάθε χρόνο ενημερώνοντας τις γνώσεις του για τα νέα προϊόντα και τελειοποιώντας την τέχνη του με τις τελευταίες τάσεις μακιγιάζ και airbrush.

Ο Σάκης Ισαακίδης έχει την ικανότητα και τις δεξιότητες να συμβάλλει στην επιτυχία κάθε δημιουργικής ομάδας, ανεξαρτήτως του έργου, παρέχοντας μια εργασία κι ένα αποτέλεσμα υψηλής ποιότητας, εγκαίρως, κάθε φορά.

Οι τρέχοντες και οι προηγούμενοι μαθητές ή πελάτες έχουν επίσης σχολιάσει το ήθος, τη δημιουργικότητά του, όσο και το καθαρό στυλ μακιγιάζ.

Έχει επίσης την δυνατότητα να ανταπεξέλθει σε μεγάλα έργα, με την δική του εξειδικευμένη ομάδα makeup artists.

 

Ο Σάκης Ισαακίδης είναι Makeup Αrtist με έδρα τη Θεσσαλονίκη και είναι σε θέση να ταξιδεύει διεθνώς.

Sakis Isaakidis Makeup Artist School
Sakis Isaakidis Makeup Artist School

Επισκεφθείτε την καλύτερη Σχολή Μακιγιάζ της  Θεσσαλονίκης και μάθετε τα μυστικά της τέχνης του μακιγιάζ, μέσα από 2 ειδικά πακέτα από έναν καταξιωμένo Make Up Artist!

Sakis Isaakidis Member of I.M.A.T.S.

Μέλος του I.M.A.T.S (International Make Up Artist Trade Show)

bottom of page